hert

  0

  cart_pic

  0

  Gira schakelmateriaal

  Gira schakelmateriaal is natuurlijk ook goed vertegenwoordigd in de webwinkel van Voordeel Elektra. Wij bieden je een grote selectie schakelmaterialen van diverse ervaren merken uit de branche. Het merk Gira mag hier zeker niet ontbreken. Door de jaren heeft het merk al ruimschoots bewezen altijd het beste te leveren.

  Natuurlijk kun je bij ons divers Gira schakelmateriaal online bestellen, van basismaterialen tot opbouw- en inbouwmaterialen. Wanneer je op zoek bent naar specifiek schakelmateriaal van het merk Gira, dan kun je altijd een kijkje nemen in ons online aanbod. Wij hebben een brede selectie schakelmaterialen van dit merk voor je klaarstaan in onze webwinkel.


  Waarom kiezen voor Gira schakelmateriaal?

  Gira schakelmateriaal wordt gemaakt door absolute professionals uit de branche. Er wordt door het bedrijfveel aandacht besteed aan het ontwerpen en vervaardigen van ieder product uit het ruime merkassortiment. Gira wil klanten dan ook het beste kunnen garanderen. Van Gira schakelmateriaal mag je dan ook rekenen op diverse voordelen, zoals:


  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Optimale betrouwbaarheid
  • Groot assortiment
  • Vriendelijke prijzen
  • Vriendelijke prijzen


  Gira heeft een zeer lange geschiedenis

  Gira is niet zomaar een merk. Het is een bedrijf met een zeer ruime ervaring. Al in het jaar 1903 werd de basis gelegd en de onderneming startte uiteindelijk op 1 augustus 1905. Het bedrijf werd opgericht door Richard en Gustav Giersiepen, twee pioniers met grote dromen. De onderneming begon met twee kamers die in Wuppertal-Wichlinghausen werden gehuurd. Niet veel later ontstond familiebedrijf Gira Giersiepen GmbH & Co in de plaats Radevormwald. In 1905 werd de eerste Tumbler Switch door Gira op de markt gebracht en zo werd een start gemaakt aan het bouwen van een flink assortiment. Tegenwoordig staat Gira vooral ook bekend om de mooie collectie smarthome oplossingen. Het bedrijf kan meer dan 115 jaar aan ervaring inzetten om de beste producten voor de markt van vandaag te presenteren. Hier maakt het merk dan ook goed gebruik van.  


  Gira schakelmateriaal online bestellen

  Je kunt altijd vertrouwen op de hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid van Gira schakelmateriaal. Deze producten worden met veel zorg en aandacht ontwikkeld en vervaardigd. Dat merk je aan alles. Hier komt nog bij dat het bedrijf er toch voor zorgt dat het Gira schakelmateriaal, en alle andere producten van het merk, voor iedereen betaalbaar blijft. De prijzen zijn altijd aantrekkelijk. Je kunt bij ons direct de nodige schakelmaterialen van Gira online bestellen. Wil je eerst meer informatie of heb je een persoonlijk advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op. 

  Andere blogs Lees hier blogs over onderwerpen gerelateerd aan de categorie waarin je je bevindt. In onze blogs schrijven we over verschillende onderwerpen op gebied van elektra, die nuttig voor jou kunnen zijn als professionele installateur of als een doe-het-zelver.
  Whatsapp