header_logo

Gira schakelmateriaal 

Gira schakelmateriaal staat bekend om zijn duurzaamheid, betrouwbaarheid en aantrekkelijke designs. Ontdek de diverse designs en kleuren uit de series van Gira schakelmateriaal in ons assortiment

Heb je een vraag over ons schakelmateriaal? Bel, app of mail ons!

items_file6527c2270406e-Gira-wit-grijs.png

Kwaliteit, design & veilig schakelmateriaal van Gira 

Gira staat wereldwijd bekend om zijn hoogwaardige schakelmateriaal dat uitblinkt in design, functionaliteit en duurzaamheid. De belangrijkste kenmerken van Gira schakelmateriaal zijn: 

Kwaliteit: Gira staat garant voor topkwaliteit producten die voldoen aan de hoogste normen in de industrie. Het schakelmateriaal is robuust en ontworpen om lang mee te gaan. 

Design: het schakelmateriaal staat bekend om zijn aantrekkelijke en tijdloze ontwerpen. Het assortiment omvat diverse stijlen, waardoor je schakelmateriaal kunt vinden dat bij elk interieur past. 

Functionaliteit: Gira biedt innovatieve oplossingen die de bediening van verlichting, temperatuur, en multimedia in huis vereenvoudigen. Denk aan intelligente schakelaars en knoppen

Veiligheid: het schakelmateriaal voldoet aan strenge veiligheidsnormen en is ontworpen met het oog op de veiligheid van de gebruikers. 


Verschillende series van Gira schakelmateriaal 

Gira biedt diverse series schakelmateriaal, elk met unieke eigenschappen en ontwerpen. Enkele populaire series zijn: 

Gira Systeem 55 

Gira Systeem 55 is een innovatief concept waarmee je diverse functies en technologieën in één inbouwelement kunt combineren. Hiermee kun je bijvoorbeeld schakelaars, stopcontacten, en dataverbindingen in één behuizing integreren. Dit biedt niet alleen een aantrekkelijk design, maar zorgt ook voor een efficiënte en ruimtebesparende installatie. 

Gira E2 

De Gira E2 serie is geliefd vanwege zijn strakke en minimalistische ontwerp. Het biedt schakelmateriaal dat naadloos opgaat in moderne interieurs. Gira E2 is verkrijgbaar in diverse kleuren, waaronder zuiver wit en antraciet. Hierdoor kun je het schakelmateriaal perfect afstemmen op je interieurvoorkeuren. 


Gira TX44 

De Gira TX44 serie is ontworpen voor ruige omstandigheden en biedt robuust en weerbestendig schakelmateriaal. Dit maakt het ideaal voor gebruik buitenshuis of in vochtige binnenruimtes. Het assortiment omvat schakelaars, wandcontactdozen en bedieningselementen die bestand zijn tegen water, stof en UV-straling.

Gira schakelmateriaal in kleur 

Gira schakelmateriaal is beschikbaar in een breed scala aan kleuren en afwerkingen. Hierdoor kun je eenvoudig de juiste kleur kiezen die past bij de stijl van je interieur. Populaire kleuropties zijn onder andere wit, zwart en antraciet.  

Mocht je op zoek zijn naar een andere kleur opties, neem dan vrijblijvend contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden. 


Toepasbaarheid van Gira materialen 

Een van de voordelen van Gira schakelmateriaal is de uitstekende toepasbaarheid van de verschillende series en componenten. Over het algemeen zijn Gira producten onderling uitwisselbaar, wat betekent dat je componenten uit verschillende series kunt combineren zonder problemen met pasvorm of werking. 


Waar moet je op letten bij het vervangen van schakelmateriaal? 

Houdt bij het vervangen van schakelmateriaal rekening met het volgende: 

Spanningsuitschakeling: schakel altijd de stroom uit naar het betreffende circuit voordat je begint met vervangen om elektrische schokken te voorkomen. 

Compatibiliteit: controleer of het nieuwe schakelmateriaal compatibel is met de bestaande installatie en de inbouwdoos. 

Montage: zorg ervoor dat het schakelmateriaal stevig is gemonteerd en goed aansluit op de inbouwdoos

Bedrading: sluit de bedrading volgens de instructies van de fabrikant aan om ervoor te zorgen dat alles correct functioneert. 

Testen: test het nieuwe schakelmateriaal grondig om te verifiëren dat alles naar behoren werkt voordat je de stroom weer inschakelt. 

Wil je meer informatie, heb je een vraag of wil je hulp bij het kiezen van het juiste schakelmateriaal? Bij Voordeel Elektra staan onze deskundige medewerkers klaar om je te helpen. Bel, app of mail ons!