4.6

Komen afspraken na mooi op tijd geleverd. | uitstekend | Goede makkelijke website , snel in huis

  0

  0

  • Home
  • Schakelmateriaal

  Voor schakelmateriaal kies je natuurlijk ook Voordeel Elektra 


  Ben je op zoek naar een betrouwbare webshop, die naast service ook een scherpe prijs biedt voor schakelmateriaal? Dan ben je bij Voordeel Elektra aan het juiste adres!    

  Voordeel Elektra is er voor iedereen, van de doe-het-zelver tot de zelfstandige installateur, maar ook voor de startende klusser. Heb je informatie en advies nodig? We helpen je graag op weg! 

  Lees hier over:  


  1. Veel gebruikt schakelmateriaal  
  2. Het kiezen van het juiste schakelmateriaal    
  3. Onze merken  
  4. Waarom kiezen voor schakelmateriaal van Voordeel Elektra.    


  Door onze jarenlange ervaring in de elektrotechnische branche kunnen wij deskundig advies geven bij het kiezen van schakelmateriaal. Een ander groot voordeel is dat je bij ons ook altijd de scherpste prijs krijgt! En daarbij bovenop verzenden wij vanaf 100 euro exclusief btw verzenden gratis. Daaronder vragen we een bijdrage in de verzend- en verpakkingskosten.   


  Veel gebruikt schakelmateriaal 


  Schakelaars, stopcontacten, dimmers maar ook bewegingsmelders en schakelklokken zijn veel gezochte schakelmaterialen. Dat is niet zo gek, want ze zijn een essentieel onderdeel van elektrische installaties en spelen een belangrijke rol bij het regelen en bedienen van elektrische stroom. Er zijn verschillende soorten schakelmateriaal beschikbaar, elk met hun eigen kenmerken en toepassingen. Lees hier meer over de meest gebruikte soorten schakelmateriaal en hun belangrijkste onderdelen.   

  • Schakelaars: zijn waarschijnlijk het meest bekende type schakelmateriaal. Ze worden gebruikt om elektrische stroom in- en uit te schakelen. Er zijn verschillende soorten schakelaars, zoals tuimelschakelaars, drukschakelaars en wipschakelaars.    
  • Stopcontacten: ook wel wandcontactdozen genoemd, worden gebruikt om elektrische apparaten op het stroomnet aan te sluiten. Ze zijn voorzien van openingen waarin de stekkers van elektrische apparaten passen. Stopcontacten hebben meestal twee of meer polen, afhankelijk van het type apparaat dat erop wordt aangesloten.   
  • Dimmers: worden gebruikt om de helderheid of intensiteit van verlichtingsarmaturen aan te passen. Ze stellen gebruikers in staat om de lichtsterkte naar wens aan te passen. Dimmers kunnen draaiknoppen, schuifregelaars of touchscreens hebben, afhankelijk van het ontwerp en de functionaliteit.   
  • Bewegingsmelders: worden vaak gebruikt voor verlichting in gangen, trappenhuizen en buitengebieden. Ze detecteren beweging en schakelen de verlichting automatisch in wanneer iemand de ruimte betreedt. Bewegingsmelders hebben ingebouwde elektronica die de aanwezigheid van beweging detecteert en een signaal stuurt om de verlichting in of uit te schakelen.   
  • Schakelklokken: Schakelklokken worden gebruikt om elektrische apparaten op vooraf ingestelde tijden in en uit te schakelen. Ze kunnen handmatig worden ingesteld of geprogrammeerd met behulp van een digitale interface. Schakelklokken zijn handig voor het automatiseren van processen, het besparen van energie en het creĂ«ren van een gevoel van veiligheid door bijvoorbeeld verlichting in te schakelen wanneer er niemand thuis is.   


  Naast deze specifieke onderdelen kunnen schakelmateriaalsystemen ook andere onderdelen bevatten, zoals afdekplaten, frame-inzetstukken, bekabeling en montagemateriaal. Deze onderdelen zorgen voor een veilige en nette installatie van het schakelmateriaal.   


  Het kiezen van het juiste schakelmateriaal   


  Bij het kiezen van het juiste schakelmateriaal, begin je bij het merk. Bij een nieuwe inrichting kies je vaak op basis van het uiterlijk en design. Je kan dit ook prima als uitgangspunt nemen, want al onze merken zijn van hoge kwaliteit. Bij een uitbreiding aan de woning of ter vervanging van bestaand materiaal is het een ander verhaal. Dan wordt vaak gekeken naar de merken die je al in huis hebt, om bijbehorend schakelmateriaal aan te schaffen.    


  In onze webshop vind je in het menu in een oogopslag de verschillende merken en series die wij verkopen. Zodra je een merk en een serie hebt gekozen die voldoet aan je wensen, vind je onder deze categorie al het schakelmateriaal dat op elkaar aansluit en gecombineerd kan worden. Ook kan je in de vervolgstappen kiezen voor verschillende kleuren, bijvoorbeeld alles in een kleur, maar ook een combinatie van kleuren. Voor elk wat wils.   


  De merken  


  Bij Voordeel Elektra verkopen we alleen merken waar wij achter staan en dus kwalitatief en gebruiksvriendelijk. 

   

  • Busch-Jaeger schakelmateriaal wordt milieubewust geproduceerd van materiaal van de hoogste kwaliteit gericht op veiligheid en het comfort.   
  • Gira is een kwaliteitsproduct dat veelzijdig en duurzaam is.   
  • Jung is ontworpen om functioneel te zijn, maar daar doet het design niet voor onder. Het is tijdloos en elegant.   
  • Peha is als onderdeel van Honeywell een grote en solide speler in de markt voor het schakelmateriaal.    


  Waarom kiezen voor schakelmateriaal van Voordeel Elektra? 


  Ons schakelmateriaal is niet alleen functioneel en betrouwbaar, maar ook stijlvol en veelzijdig. We bieden een ruime keuze aan kleuren, materialen en designs, zodat je altijd schakelmateriaal kunt vinden dat perfect past bij jouw interieur en stijl. Naast ons standaard assortiment bieden we ook speciale producten en oplossingen voor specifieke toepassingen. Zo hebben we bijvoorbeeld waterdichte schakelaars voor buitengebruik, maar ook USB-stopcontacten voor het opladen van mobiele apparaten. En zoals je al hebt kunnen lezen zijn wij gericht op service en staat ons deskundige team altijd voor je klaar om je te adviseren. Dus schroom niet om contact met ons te zoeken bijvoorbeeld via info@voordeelelektra.nl of de whatsapp functie op onze website.

  Whatsapp