header_logo
×

Categorieën

Prijs

Voorraad

filter

Dimmers

Producten per pagina :

Sorteer op :

×
sort

132,35

BESTELLEN
 

2 Op Voorraad

43,81

BESTELLEN
 

Verwachte levertijd 1-2 werkdagen

51,49

BESTELLEN
 

Verwachte levertijd 1-2 werkdagen

66,55

BESTELLEN
 

Verwachte levertijd 1-2 werkdagen

31,86

BESTELLEN
 

Verwachte levertijd 1-2 werkdagen

71,84

BESTELLEN
 

Verwachte levertijd 1-2 werkdagen

6,67

BESTELLEN
 

Verwachte levertijd 1-2 werkdagen

Busch-Jaeger dimmers

Een Busch-Jaeger dimmer is een schakelaar waarmee de toevoer van stroom of spanning naar je elektrische apparaten kan regelen. Het meest bekende is toch wel de lichtdimmer, waarmee je de sterkte van je licht kan bepalen. 

Bij Voordeel Elektra is er een ruime keuze aan Busch-Jaeger dimmers, bijvoorbeeld voor het dimmen van halogeenlampen, laagvolttrafo's, ledlampen en gloeilampen. Lees hieronder meer informatie over de verschillende Busch-Jaeger dimmers, of bekijk het assortiment in de webshop! 

Busch-Jaeger dimmer kopen

Wanneer je een Busch-Jaeger dimmer wil kopen, is het handig dat je weet welke je nodig hebt. Voor welk type verlichting heb je bijvoorbeeld een Busch-Jaeger dimmer nodig? En hoeveel vermogen moet de dimmer aankunnen? Te weinig vermogen zorgt namelijk voor knipperen, en te veel kan je lampen beschadigen. 

Zodra je helder hebt, welke specifieke Busch-Jaeger dimmer je nodig hebt, kan je deze gemakkelijk bekijken en bestellen in mijn overzichtelijke webshop. Twijfel je? En wil je liever deskundig advies over de verschillende Busch-Jaeger dimmers? Geen probleem! Ik adviseer je graag. Bel, app, mail of kom langs voor persoonlijk advies!  

Busch-Jaeger led dimmer

Met een Busch-Jaeger led dimmer regel je makkelijk de verlichting voor elke gelegenheid. Of je nu fel licht nodig hebt voor het lezen van de krant aan de keukentafel of een gezellige sfeer wilt creëren voor een romantisch diner, deze dimmer kan het allemaal. Je hebt keuze uit verschillende soorten Busch-Jaeger dimmers, zoals draaidimmers, tipdimmers en DIN-rail dimmers.  

De Busch-Jaeger led draaidimmer maakt het dimmen van je licht heel eenvoudig. Door zachtjes te drukken zet je de draaidimmer aan en met een draaiende beweging pas je de helderheid aan. Het klassieke design met een verlichte draaiknop in de uitstand zorgt ervoor dat je de dimmer zelfs in het donker makkelijk kunt vinden. 

De Busch-Jaeger led tipdimmer werkt super simpel met één druk op de knop. Met een korte tik schakel je het licht aan of uit, en door langer te drukken stel je de gewenste helderheid in. 

Led dimmer inbouw Busch-Jaeger

Naast de standaard inbouw led dimmers heeft Busch-Jaeger ook DIN-rail dimmers. Met deze modulaire techniek kun je de verlichting vanuit verschillende ruimtes dimmen via de verdeelkast. Afhankelijk van wat je prettig vindt, kun je het licht regelen vanuit de verdeelkast of met een bedieningselement in de ruimte zelf. Dit is vooral handig voor plekken zoals hotels en restaurants, waar je tijdens openingstijden de verlichting centraal kunt in- en uitschakelen en dimmen.

Busch dimmer 2250 

Heb je een Busch dimmer 2250 ook wel bekend als 2250U die niet meer naar behoren werkt? Dat is vervelend! Helaas is deze Busch-Jaeger dimmer niet meer leverbaar, omdat dimmers voor gloeilampen uit gefaseerd worden. Omdat ik snap dat je het liefst de dimmer niet direct wil vervangen, verkoop ik in mijn webshop een zekering met zekeringhouder voor de Busch dimmer 2250. Deze kan je in de dimmer vervangen, waardoor de dimmer hopelijk nog een lange tijd werkt. Het is echter geen garantie! Ga je liever voor zekerheid? Vervang dan de Busch dimmer 2250 voor een universele Busch-Jaeger dimmer. 

Busch-Jaeger 2250u 

Wil je de Busch-Jaeger dimmer 2250U vervangen? Dan is een universele dimmer een goede optie. De Universele dimmer herkent namelijk automatisch welke soort lamp aangesloten is en past zich hierop aan. 

Nieuw in mijn assortiment heb ik de Klemko universele dimmer. Dit is een prima alternatief voor de Busch-Jaeger 2250U en tegen een vriendelijke prijs binnen 1-2 dagen leverbaar.  

Dimmer wisselschakelaar Busch-Jaeger 

Wanneer je het hebt over een dimmer wisselschakelaar van Busch-Jaeger, dan heb je het eigenlijk over een led dimmer om een wisselschakeling mee te maken. De meeste led dimmers van Busch-Jaeger zijn geschikt voor wisselschakeling. Dit betekent dat je bij één schakelpunt een dimmer kunt installeren en bij het andere punt een aan/uitschakelaar. Dit is ideaal als je op meerdere plekken in huis je verlichting wil regelen. 

Zoals je hebt kunnen lezen bied ik in mijn webshop diverse Busch-Jaeger dimmers, geschikt voor verschillende lichtbronnen. Ook heb je kunnen lezen, dat je bij het kopen van een Busch-Jaeger dimmer rekening moet houden met een aantal zaken zoals het type verlichting dat je wil dimmen en ook het vermogen wat de dimmer moet aankunnen. Verder is het handig om van tevoren te bepalen welke functies de dimmer moet hebben, want dit maakt het uitzoeken van de voor jou meest geschikte Busch-Jaeger dimmer het gemakkelijkst. 

Naast Busch-Jaeger dimmers heb ik ook een ruim assortiment aan andere Busch-Jaeger schakelmaterialen, zoals schakelaars, stopcontacten, maar ook datacontactdozen. Daarnaast kan je eindeloos variëren met de afdekramen uit de verschillende series, zoals van Busch Balance SI, Reflex SI, Future linear met ieder een geheel eigen uitstraling. 

Neem eens een kijkje in mijn webshop en laat je verrassen door het ruime aanbod aan schakelmateriaal. Heb je vragen, of wil je meer informatie over de Busch-Jaeger dimmers? Bij Voordeel Elektra neem ik en mijn team graag de tijd voor je, dus bel, app of mail me en ik help je graag verder!

Andere blogs Lees hier blogs over onderwerpen gerelateerd aan de categorie waarin je je bevindt. In onze blogs schrijven we over verschillende onderwerpen op gebied van elektra, die nuttig voor jou kunnen zijn als professionele installateur of als een doe-het-zelver.