hert

  0

  cart_pic

  0

  Gacia groepenkasten 

  Gacia groepenkasten staat synoniem voor kwaliteit en betrouwbaarheid in de elektra wereld. Het is een Nederlands merk met een sterke lokale aanwezigheid en diepe wortels in de elektrische industrie. 

  Groepenkasten en componenten van dit merk zijn hardlopers in onze webshop. Daarom houden dan ook een ruim assortiment aan, zodat jij nooit misgrijpt!  

  Op zoek naar een groepenkast op maat? Stel je Gacia groepenkast helemaal naar wens samen met onze groepenkast configurator.

  Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bekijk gauw ons assortiment, stel je eigen kast samen of neem contact met ons op voor advies!

  items_file6543979b083bc-Gacia-groepenkast--1-.jpeg

  Welke soorten Gacia groepenkasten zijn er? 

  Gacia groepenkasten heb je in twee varianten, namelijk:

  De 1-fase groepenkast: deze is geschikt voor standaard huishoudelijke toepassingen en bestaat uit één enkele elektrische fase.  

  De 3-fase groepenkast: deze is ontworpen voor zwaardere elektrische belastingen, zoals elektrische kookplaten en industriële machines. Deze bestaat uit drie afzonderlijke elektrische fasen.  

  De keuze tussen deze twee typen groepenkasten hangt af van de specifieke elektrische vereisten van de installatie. 


  Hoe deel je Gacia groepenkasten het beste in? 

  Een belangrijke stap bij het installeren van een groepenkast is het bepalen van de optimale groepenverdeling voor bijvoorbeeld je woning. Een typische groepenverdeling in Gacia groepenkasten voor een eengezinswoning zou als volgt kunnen zijn: 

  Verlichting: Een afzonderlijke groep voor de verlichting in het gehele huis. 

  Stopcontacten in woonruimtes: Een groep voor de stopcontacten in de woonkamer, keuken en andere leefruimtes. 

  Keukenapparatuur: Een aparte groep voor keukenapparatuur zoals de oven, magnetron en vaatwasser. 

  Wasruimte: Een afzonderlijke groep voor de wasmachine en droger. 

  Badkamer: Een groep voor de verlichting en stopcontacten in de badkamer. 

  Slaapkamers: Elke slaapkamer kan zijn eigen groep hebben voor verlichting en stopcontacten. 

  Overige: Een of meerdere groepen voor andere toepassingen zoals de garage, buitenverlichting en eventuele specifieke apparaten zoals een warmtepomp of airconditioning. 

  Deze verdeling helpt overbelasting te voorkomen en zorgt ervoor dat bij een storing slechts een deel van het huis zonder stroom komt te zitten.

  Wat kost het vervangen van je meterkast voor een Gacia groepenkast? 

  De kosten voor het vervangen van een meterkast kunnen variëren, afhankelijk van diverse factoren, zoals de omvang van de installatie en benodigde aanpassingen.  

  Over het algemeen kun je verwachten dat de kosten voor een standaard meterkastvervanging in Nederland tussen de €500 en €1.500 liggen. Wil je direct weten waar je aan toe bent? Stel dan je Gacia groepenkast samen met onze groepenkast configurator! 


  Gebruik onze groepenkast configurator voor maatwerk 

  We bieden je bij Voordeel Elektra een handige groepenkast configurator waarmee je eenvoudig onder andere Gacia groepenkasten kan samenstellen op basis van je specifieke behoeften.

  Deze tool begeleid je bij het selecteren van het juiste type groepenkast, het aantal benodigde groepen en de vereiste componenten. Hierdoor kun je verzekerd zijn van een groepenkast die naadloos aansluit bij jouw elektrische installatie. 


  Gegarandeerd service en kwaliteit bij Voordeel Elektra 

  Voordeel Elektra is een betrouwbare leverancier van Gacia groepenkasten en biedt jou meerdere voordelen. Ten eerste beschikken we over een uitgebreid assortiment Gacia producten, waardoor je gemakkelijk de groepenkast kunt vinden die aan jouw specifieke behoeften voldoet. Daarnaast bieden we deskundig advies en ondersteuning om ervoor te zorgen dat jij de juiste keuze maakt. 

  Bovendien bieden we elektra materialen tegen scherpe prijzen en hebben uitstekende klantenservice, dus bel, app of mail!  

  Door jouw Gacia groepenkast bij Voordeel Elektra aan te schaffen, ben je verzekerd van hoogwaardige producten en professionele ondersteuning voor een geslaagde elektrische installatie. Kies voor Gacia groepenkasten en maak je elektrische systeem veiliger en efficiënter.