header_logo
×

Categorieën

Prijs

Kleur

Voorraad

filter

Balance SI

Producten per pagina :

Sorteer op :

×
sort

Busch-Jaeger Balance SI 

Het schakelaarprogramma Busch-Jaeger Balance SI, is een onderdeel van de SI serie. Deze is uniek door zijn vormgeving. Busch-Jaeger omschrijft dit schakelprogramma zelf als: "Een spannend samenspel tussen rechte en licht gebogen vormen, die naadloos te integreren is in vrijwel elk interieur, waardoor het altijd een ideale keuze is".  

Waarin Busch-Jaeger Balance SI zich ook in onderscheidt, zijn de schakelaars. Deze beschikken namelijk over een handig tekstveld, waarmee informatie over de functie van de schakelaar kan worden weergegeven. Daarnaast zijn de afdekramen met tekstveld ook nog eens geschikt voor zowel verticale als horizontale montage en zijn ze verkrijgbaar in uitvoeringen van 1-voudig tot 4-voudig.   

Wist je trouwens dat het inbouwprogramma in combinatie met de bijbehorende behuizingen ook als opbouwprogramma geïnstalleerd kan worden? Dit kan met speciale leidinginvoeren voor gebruik met kabelkanalen, zodat de behuizing stijlvol en direct bij het kabelkanaal kan worden geplaatst.  

Met afdekramen variërend van 1- tot 5-voudig en de mogelijkheid tot zowel verticale als horizontale montage, biedt de Busch-Jaeger Balance SI ontzettend veel toepassingsmogelijkheden.   

Busch-Jaeger Balance kopen 

Het kopen van Busch-Jaeger Balance bij Voordeel Elektra is een hele goede keuze vanwege de uitgebreide productlijn van hoge kwaliteit, die perfect aansluit bij al je behoeften op het gebied van lichtsturing, beveiliging en comfort.  

Wat biedt Busch-Jaeger Balance SI allemaal? 

Om je een beeld te geven, zal ik je wat voorbeelden geven:   

Lichtsturing 

Op gebied van lichtsturing biedt Busch-Jaeger onder andere slimme lichtschakelaars en dimmers, waarmee je heel gemakkelijk de sfeer in huis kan aanpassen.   

Veiligheid 

Wanneer je je veiligheid wil waarborgen, biedt Busch-Jaeger Balance SI innovatieve beveiligingsproducten zoals bewegings- en aanwezigheidsmelders of ruimteluchtsensoren om de luchtkwaliteit van je woning te regelen.  

Comfort  

En als laatste, ook erg belangrijk is natuurlijk extra comfort! Daarvoor heeft Busch-Jaeger Balance SI bijvoorbeeld jaloeziemanagementsystemen voor de bediening van zonwering en rolluiken, maar ook slimme thermostaten met ingebouwde sensoren, of multimediaoplossingen zoals Radio INet en Radio DAB+.   

Alle Busch-Jaeger Balance SI producten zijn met aandacht voor detail en kwaliteit ontworpen met de nieuwste technologieën. Omdat ik in mijn webshop alleen elektra materiaal van hoge kwaliteit wil verkopen, bied ik bij Voordeel Elektra een breed assortiment aan Busch-Jaeger Balance SI lichtschakelaars, dimmers, stopcontacten en afdekkingen. 

Balance SI Busch-Jaeger 

Wil jij eindeloos kunnen combineren met je schakelmateriaal? Dan is Busch-Jaeger Balance SI  een hele goede keuze. Daarnaast zijn de andere series in het SI programma ook een aanrader! Deze series bieden een veelzijdig aanbod, waarbij de verschillende designs zorgen voor een spannende combinatie van strakke hoeken en zachte rondingen. 

Waar Balace SI van Busch-Jaeger zich kenmerkt in scherpe hoeken, heeft de Reflex SI juist een wat zachter uiterlijk. Wil je iets ertussenin, met scherpe buitenhoeken en ronde binnenhoeken, dan is de Reflex SI Linear serie perfect. En mocht je het liefst toch crème kleur schakelmateriaal willen? Dan is de Standaard SI of de Standard SI Linear de beste keuze voor jou. 

Het grootste voordeel is denk ik toch wel, dat je al deze series onderling kan combineren, of als je toe bent aan iets nieuws, dat je in principe alleen de afdekking hoeft te vervangen! Erg handig en uiteindelijk ook goed voor je portemonnee! 

Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk dan nu het aanbod in mijn webshop! Wil je meer informatie, heb je andere vraag of wil je hulp bij het kiezen van je Busch-Jaeger schakelmateriaal? Bel, app of mail me!

Balance SI

De Balance SI producten van Busch-Jaeger behoren tot de nieuwere producten in de ruime artikelenselectie van het ervaren merk. ABB Busch Jaeger vult het scala artikelen met regelmaat aan met innovatieve, frisse producten. Inmiddels is er een complete Busch Jaeger Balance Si serie producten beschikbaar. 

Vanzelfsprekend zijn deze producten van gelijke uitzonderlijke kwaliteit als alle andere producten van het merk. Dit ervaren merk zet dan ook altijd in op de hoogste combinatie van functionaliteit, kwaliteit en betaalbaarheid. Uiteraard kun je de Busch Jaeger Balance Si producten terugvinden in het assortiment van Voordeelelektra.nl. 


Wat mag je verwachten van Voordeelelektra.nl?

Voordeelelektra.nl is jouw ervaren specialist in elektrotechnische materialen. Wij bieden een groot assortiment elektrotechnische materialen van diverse ervaren merken, waaronder uiteraard van ABB Busch Jaeger. Als jouw online partner bieden wij je diverse garanties, waaronder:


Een vriendelijke service, ook online

Passend advies op persoonlijk niveau

Eerlijke informatie bij het maken van uw keuze

Betaalbare prijzen 

Betrouwbare kwaliteit


Ontdek de kwaliteiten van de Busch Jaeger Balance Si serie

De Busch Jaeger Balance Si serie bevat modern schakelmateriaal, volledig uitgevoerd in RAL 9010, ook wel Alpin White. De scherpe hoeken van het schakelmateriaal zorgen voor een zeer moderne, eigentijdse look. Uiteraard kunnen de producten uit de Busch Jaeger Balance Si serie, zoals de afdekramen, worden aangeschaft in diverse uitvoeringen. Hierdoor vind je altijd de juiste producten voor jouw klus. 

Hou je van de scherpe buitenhoeken van de producten uit deze serie, maar mag het toch wel iets zachter zijn in uitstraling? Dan kun je eens een kijkje nemen bij de producten uit de Busch Jaeger Reflex Si Lineair serie, welke je uiteraard ook bij ons kunt vinden. 


Advies over de Busch Jaeger Balance Si

Natuurlijk kun je de Busch Jaeger Balance Si producten online bij ons bekijken. Wij hebben alle artikelen uit deze serie overzichtelijk voor je op een rijtje gezet. Uiteraard kun je alle relevante informatie bij de betreffende producten vinden. 

Je kunt de gewenste producten uit de Busch Jaeger Balance Si serie direct online bestellen tegen een vriendelijke prijs. Wij zorgen voor een snelle bezorging aan het gewenste adres. Heb je eerst nog vragen of wil je meer weten over de Busch Jaeger Balance Si producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren en adviseren je graag vrijblijvend.

Andere blogs Lees hier blogs over onderwerpen gerelateerd aan de categorie waarin je je bevindt. In onze blogs schrijven we over verschillende onderwerpen op gebied van elektra, die nuttig voor jou kunnen zijn als professionele installateur of als een doe-het-zelver.