4.6

Komen afspraken na mooi op tijd geleverd. | uitstekend | Goede makkelijke website , snel in huis

  0

  0

  Voordeel Elektra van Jan de Elektraman is een webshop met elektramaterialen met een ruim assortiment aan van kwalitatieve, hoogwaardige A-merken. Jan de elektraman loopt al jaren mee in de elektrobranche. Dankzij de combinatie van productkennis en jarenlange ervaring kan hij je samen met zijn team altijd deskundig adviseren bij het aanschaffen van het juiste elektra materiaal. Wil je graag meer informatie of weten wat er kan? Bel dan snel voor een afspraak met Jan de Elektraman!

  Jan

  De Elektraman

  De meest complete ondersteuning

  Voordeel Elektra staat voor de meest complete ondersteuning bij het kiezen van de juiste producten voor de kleine en grote verbouwing. Of dit nu bij het kiezen van het meeste geschikte elektromateriaal is of het vinden van professionele hulp bij de installatie, Voordeel Elektra helpt je graag. Geen vraag is te gek.

  Lees meer

  Persoonlijk en deskundig advies (op locatie)

  Het is wel zo fijn als kleine en grote verbouwingen soepel verlopen. Wij komen graag langs op iedere locatie (in de omgeving van Twente) om mee te kijken. Ter plekke kijken we samen welk elektromateriaal en techniek het meest geschikt is en bieden dit vervolgens aan voor een eerlijke prijs.

  Lees meer

  Gratis verzending vanaf 100 euro exclusief BTW

  Vakkundige klantenservice

  Levertijd binnen 1 tot 3 werkdagen

  Ook in het weekend bereikbaar via Whatsapp

  Retourneren binnen 30 dagen

  Whatsapp