header_logo

Voordeel Elektra van Jan de elektraman 


Voordat ik met Voordeel Elektra begon, ben ik jaren geleden mijn elektrotechnische carrière begonnen bij Schneider Electric op de afdeling verkoop binnendienst. Ik was en ben altijd al leergierig en ambitieus geweest. Door de jaren heen heb ik bij verschillende andere bedrijven kennis en ervaring opgedaan van de elektrotechnische markt. Bij mijn laatste werkgever Elektramat werkte ik als hoofd van de afdeling inkoop. Daar had ik na een aantal jaren voor mijn gevoel de grens van de doorgroeimogelijkheden bereikt en zo ambitieus als ik ben, wilde ik meer. Zo is het idee ontstaan om voor mezelf te beginnen en ben ik gestart met mijn eigen webwinkel Voordeel Elektra.

Jan

De Elektraman

Voordeel Elektra een begrip in Twente en in heel Nederland 


Voordeel Elektra ben ik niet alleen begonnen om voordelig elektromaterialen te verkopen, want dat doen er meer. Ik ben dit vooral ook gaan doen om een stukje service te kunnen bieden. Door mijn jarenlange ervaring in de elektrotechnische markt heb ik een groot netwerk opgebouwd, heb ik veel kennis over de ontwikkelingen in de markt en kan ik daardoor deskundig adviseren. Daar waar het bij de meeste webwinkels ophoudt, ga ik nog net een stap verder.

Door mijn eigen netwerk verspreidde de naamsbekendheid van Voordeel Elektra zich hier in de regio Twente als een olievlek. Daarbuiten merk ik, heeft het wat tijd en aandacht gekost, maar doordat Voordeel Elektra een webwinkel is, is het bereik via het web groot en bereiken we inmiddels heel Nederland en ook al delen van België en Duitsland. 

Ik blijf bouwen aan de naamsbekendheid van Voordeel Elektra , daarom zie je Voordeel Elektra ook terug in de nodige sponsoring, zoals bij de Rijsserbergloop, Pinkstertoernooi zaalvoetbal, jeugdteam ATC en Juliana 3.

Dit is het begin nog maar 

Ik heb nog zoveel ambities, dat ik soms niet weet waar ik beginnen moet. Verder bouwen aan Voordeel Elektra doe ik zeker. 

Drie jaar geleden begon ik de webwinkel vanuit huis. Al gauw groeide dat bijna letterlijk uit de voegen met voorraad, waardoor een verhuizing naar een opslag noodzakelijk was. Inmiddels ben ik al een aantal keren verhuisd van een pand met kantoor, nog twee opslag units met de Voordeel Elektra bedrijf bus, naar een ruim pand op een A-locatie aan de Wegtersweg in Hengelo. "The sky is the limit". 

Ik blijf me richten op service en kwaliteit, dus: "Wil je weten wat er kan, bel of kom eens 'an' bij Jan de Elektraman".

Nu ook geopend op zaterdag van 7.30 tot 12.30!

Gratis verzending vanaf €100 excl. BTW

Verzending binnen 24 uur

Retourneren binnen 30 dagen