header_logo
×

Categorieën

Prijs

Voorraad

filter

Future Linear

Producten per pagina :

Sorteer op :

×
sort

11,37

BESTELLEN
 

127 Op Voorraad

Busch Jaeger Future Linear  

De Busch Jaeger Future Linear serie biedt geavanceerde technologie met een tijdloos design. Dat is een van de redenen dat ik in mijn webshop een ruim aanbod van deze serie aanbiedt. Het past in ieder interieur, of je nou een modern of een traditioneel interieur hebt, het staat altijd goed.

Bekijk rustig het aanbod in de webshop en kies het schakelmateriaal dat bij jou past. Kom je er niet uit, of heb je een vraag? Ik of een van mijn medewerkers staat voor je klaar om je te adviseren, dus bel, app of mail

Stijlvol en elegant: Busch Jaeger Future Linear  

Een onderscheidend kenmerk van de Busch Jaeger Future Linear serie is het stijlvolle, minimalistische ontwerp. De afdekplaten hebben een vlakke en strakke vormgeving met rechte lijnen, waardoor het schakelsysteem naadloos in elk interieur past.

Deze eigentijdse uitstraling kan moeiteloos integreren in moderne interieurs en tegelijkertijd een vleugje elegantie toevoegen aan een meer traditioneel interieur.  


Kleur voor ieder interieur 

De Busch Jaeger Future Linear serie heeft een uitgebreide keuze aan kleuropties. Je kunt kiezen uit een reeks verfijnde kleuren om eindeloos mee te combineren binnen bestaande of nieuwe kleurenpaletten in jouw interieur.  

Bij Voordeel Elektra bied ik de populaire kleuren studio witmat zwart en antraciet. Heb je andere wensen? Neem dan vrijblijvend contact met me op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Makkelijk toepasbaar schakelmateriaal 

De installatie van Busch Jaeger Future Linear is moeiteloos en vereist enkele basiscomponenten:  

Basiselement: Het basiselement vormt het technische hart van het schakelsysteem en zorgt voor de juiste werking ervan. Hier worden de elektrische bedrading en connecties gemaakt. 

Afdekplaat: De afdekplaat is het zichtbare gedeelte van het schakelsysteem en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen om aan de individuele stijlvoorkeuren te voldoen.

Bedieningswip: De bedieningswip stelt jou als gebruiker in staat om het schakelsysteem te activeren of deactiveren. Verschillende configuraties zijn beschikbaar, waaronder enkele, dubbele en meervoudige bedieningswippen, afhankelijk van jouw behoeften.

De Future Linear serie biedt naast de basiscomponenten ook diverse componenten en accessoires om het schakelmateriaal aan te passen aan jouw specifieke behoeften. Dit zijn bijvoorbeeld dimmersstopcontactenUSB-oplaadpunten, bewegingssensoren, tijdschakelaars en internet- en multimedia-aansluitingen.  

Wanneer inbouwen niet mogelijk is  

De serie Future Linear biedt ook opbouwmontage-opties. Het schakelmateriaal kan dan op bestaande wanden geïnstalleerd worden. Dit is bijzonder handig wanneer inbouwinstallatie niet wenselijk of haalbaar is. 

Goed schakelmateriaal koop je bij Voordeel Elektra 

Busch Jaeger Future Linear biedt een uitgebreide reeks hoogwaardige schakeloplossingen die zich onderscheiden door hun stijl, kleuropties en aanpassingsmogelijkheden. Bij Voordeel Elektra bied ik een ruim assortiment van Busch Jaeger Future Linear, maar ook andere lijnen van Busch Jaeger.  Je vindt in mijn webshop gegarandeerd het beste schakelmateriaal, passend bij jouw individuele wens.  

Daarnaast bied ik samen met mijn medewerkers deskundig advies en staan we klaar om al jouw vragen te beantwoorden, dus schroom niet en bel, app of mail ons!


Andere blogs Lees hier blogs over onderwerpen gerelateerd aan de categorie waarin je je bevindt. In onze blogs schrijven we over verschillende onderwerpen op gebied van elektra, die nuttig voor jou kunnen zijn als professionele installateur of als een doe-het-zelver.