header_logo

Merten schakelmateriaal 

Merten schakelmateriaal is een begrip in de wereld van schakelmaterialen. Het merk Merten is onderdeel van Schneider Electric. Daarom wordt ook wel vaak Schneider Electric Merten gezegd, als het gaat om dit schakelmateriaal. Dat zie je bijvoorbeeld al op deze categoriepagina van mijn webshop. 

Wat maakt Merten nou zo populair? Merten bestaat uit moderne en veelzijdige series schakelmateriaal, die zowel voor binnen als buiten bestemd zijn. Daarom is het een must voor iedere huiseigenaar.  

Schneider schakelmateriaal 

Zoals hierboven al benoemd werd, is Schneider schakelmateriaal modern en veelzijdig. Voor zowel binnen als buiten kun je terecht bij Schneider Electric. Ze bieden een uitgebreid assortiment, waarmee je de mooiste sets kan creëren, voorzien van stopcontacten, lichtschakelaars, dimmers en andere functies.   

Schneider schakelmateriaal is van hoge kwaliteit en gemaakt van de mooiste materialen zoals kunststof, metaal, steen, hout of glas. Bovendien zijn de afdekramen en inzetstukken verkrijgbaar in diverse kleuren, zoals wit, aluminium, antraciet, zwart, maar ook sahara, mocca, nikkel en champagne. 

Schneider Electric schakelmateriaal 

Nu we het al hebben gehad over het uitgebreide assortiment met de verschillende losse producten en over de materialen en kleuren wil ik ook nog iets dieper ingaan op het volgende: namelijk dat Schneider Electric schakelmateriaal alles biedt wat je nodig hebt om je huis of kantoor slimmer en efficiënter te maken. Dat zij hier zo vooruitstrevend in zijn komt doordat zij een toonaangevende speler zijn op het gebied van energiebeheer en automatisering.  

Zij hebben hun schakelmateriaal ontworpen met de gebruiker in gedachten en dit biedt een perfecte balans tussen technologie en design. Dus of je nou een simpele lichtschakelaar wil, of een complex slim systeem, Schneider Electric schakelmateriaal bied je vele mogelijkheden!

Merten inbouw schakelmateriaal 

Kies je voor Merten inbouw schakelmateriaal, dan kies je voor een strakke en elegante afwerking. 

Het Merten schakelmateriaal is verdeeld in verschillende series, elk met unieke kenmerken. Hieronder een korte uitleg over de verschillen. 

Merten M-Smart 

M-Smart biedt simpele en betaalbare afdekramen met afgeronde hoeken. Deze zijn verkrijgbaar in de kleuren actief wit en polarwit. Ze passen perfect bij de inzetstukken van Systeem M. 

Merten M-Pure 

M-Pure kenmerkt zich door strakke en moderne afdekramen met rechte hoeken. Deze serie is beschikbaar in diverse kleuren: actief wit, polarwit, antraciet en aluminium. Net als M-Smart kun je M-Pure combineren met de inzetstukken van Systeem M. 

Merten M-Pure Ocean Plastic 

Deze duurzame variant van de M-Pure serie is gemaakt van gerecyclede visnetten uit de oceaan. Kies voor een milieuvriendelijke optie met het matzwarte schakelmateriaal van Merten Ocean Plastic en draag je steentje bij aan het milieu. 

Merten Atelier M 

Voor een klassieke uitstraling zijn er de afdekramen van Atelier M, met ronde hoeken. Verkrijgbaar in de kleuren actief wit en polarwit, en ook deze kun je combineren met de inzetstukken van Systeem M. 

Merten D-Life 

D-Life is een luxe serie schakelmateriaal met slanke randen en een stijlvolle uitstraling. Deze serie combineert de inzetstukken van Systeem Design, die bekend staan om hun grotere omvang en eenvoudige bediening. Kies uit een breed scala aan kleuren en luxe materialen zoals edelmetaal. 

Merten Systeem M 

Een van de meest populaire en verkochte lijnen van Merten is het Systeem M. Dit systeem biedt enorm veel keuze in schakelaars, stopcontacten en andere componenten die je perfect op elkaar kan afstemmen. Een van de voordelen van dit systeem is de modulaire opbouw, waardoor het gemakkelijk is om componenten te vervangen of toe te voegen, waardoor je altijd flexibel blijft. Of je nu kiest voor een klassieke uitstraling of een moderne touch, Systeem M biedt de oplossing. 

Waarom kiezen voor Merten Systeem M? 

Waarom zou je kiezen voor Merten Systeem M? Nou, omdat Merten Systeem M staat voor veelzijdigheid, strakke lijnen en eindeloze mogelijkheden.  

Dit schakelmateriaal is bijvoorbeeld verkrijgbaar in de vijf moderne kleuren, die perfect passen bij jouw interieurwensen.  

Daarnaast heb je keuze uit drie soorten afdekramen, dus er is zoveel mogelijk, dat je het je bijna niet kan voorstellen! Zelfs als je graag een wat meer milieubewuste keuze wil maken, heeft Merten de Ocean Plastic, uitgevoerd in matzwart! 

En er is nog meer, want Merten Systeem M biedt inzetstukken in vier vlotte kleuren. 

De functies variëren van stopcontacten en lichtschakelaars tot dimmers en multimedia.  

Met een afmeting van 55 x 55 mm passen deze inzetstukken in alle afdekramen van onderstaande series. Elke serie afdekramen heeft een unieke stijl die het inbouwschakelmateriaal een specifieke uitstraling en gevoel geeft: 

Merten Atelier M Afdekramen: Ronde klassieke afwerking 

Merten M-Smart Afdekramen: Eenvoudige strakke afwerking 

Merten M-Pure Afdekramen: Stijlvolle elegante afwerking.  

Dus ben jij op zoek naar veelzijdig schakelmateriaal met strakke lijnen en eindeloze mogelijkheden? Kies dan voor Merten schakelmateriaal.  

Naast Merten schakelmateriaal, verkoop ik bij Voordeel Elektra natuurlijk ook andere topmerken schakelmateriaal, namelijk van onder andere Busch-Jaeger, Gira, Jung en Peha

Neem gerust een kijkje in mijn complete en overzichtelijke webwinkel en laat je verrassen door alle mogelijkheden. Heb je vragen of heb je hulp nodig bij het kiezen van het juiste schakelmateriaal? Neem dan contact met me op, of voor persoonlijk advies: kom eens 'an' bij Jan de Elektraman!