header_logo
×

Categorieën

Prijs

Merken

Voorraad

filter

Krachtgroepen

Producten per pagina :

Sorteer op :

×
sort

Toepassingen van Hager krachtgroepen 

Hager krachtgroepen vinden hun toepassing in verschillende situaties. De keuze van de juiste krachtgroep hangt af van de apparatuur die je wilt aansluiten en het benodigde vermogen. Krachtgroepen worden meestal aangeduid met een getal dat het maximale vermogen in ampères (A) aangeeft dat ze kunnen leveren.  

Voor huishoudelijke toepassingen is een krachtgroep van 16A meestal voldoende. Voor zwaardere belastingen, zoals elektrische ovens of airconditioners, kan een krachtgroep van 25A of 32A nodig zijn. 


Hoeveel vermogen? 

Het vermogen dat je op een krachtgroep kunt aansluiten, wordt bepaald door de capaciteit van de krachtgroep in ampères. Voor een krachtgroep van 16A is het maximale vermogen bij een spanning van 230 volt ongeveer 3,680 watt (3,68 kW). Een krachtgroep van 32A kan tot ongeveer 7,360 watt (7,36 kW) aan vermogen leveren.  

Voorkom overbelasting door het totale vermogen niet te overschrijden. Raadpleeg bij twijfel altijd een professional om de juiste krachtgroep te bepalen op basis van je specifieke behoeften.  


Voordeel Elektra: dé place to be voor al jouw krachtstroomoplossingen 

Kies voor Voordeel Elektra, omdat je bij ons niet alleen hoogwaardige Hager krachtgroepen vindt, maar ook deskundig advies en een uitstekende klantenservice. Voordeel Elektra staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid, en biedt op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij jouw behoeften.  

Met een ruime keuze aan Hager krachtgroepen en professioneel advies, is Voordeel Elektra dé plek om al jouw elektra te kopen!

De Hager krachtgroep: krachtig en betrouwbaar!  

De Hager krachtgroep is een betrouwbare oplossing bij het toepassen van krachtstroom, of driefasestroom.  

Ben jij op zoek naar mogelijkheden om krachtstroom toe te passen? Dan ben je bij Voordeel Elektra aan het juiste adres. We bieden een ruim assortiment aan krachtgroepen in verschillende ampères en onze deskundige medewerkers staan klaar om je te ondersteunen bij het kiezen van de juiste elektra materialen om jouw elektrische installatie compleet te maken. Dus neem gerust contact met ons op! 


De krachtgroep: voor al jouw krachtstroomoplossingen 

Een krachtgroep is een elektrisch component die ontworpen is om krachtstroom te leveren. De krachtgroep is een cruciaal onderdeel van het elektrische systeem, omdat het de stroom verdeelt en beschermt tegen overbelasting. 

Hager Krachtgroepen zijn gebaseerd op gedegen technologieën en voldoen aan de hoogste normen voor prestaties en veiligheid.  


Waarom kiezen voor Hager krachtgroepen? 

Hager krachtgroepen bieden verschillende voordelen. Ze zorgen bijvoorbeeld voor een gelijkmatige en krachtige stroomtoevoer, wat essentieel is voor apparatuur met een hoog vermogen. Deze krachtgroepen zijn uitermate geschikt voor zware machines, grote verwarmingssystemen en andere veeleisende toepassingen.  

Hager krachtgroepen zijn ontworpen met het oog op efficiëntie en veiligheid, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor zowel industriële als huishoudelijke gebruikers die betrouwbaarheid en topprestaties verwachten.