header_logo
  • Home
  • Blogs
  • Goed nieuws! Voordeel Elektra is nu ook op zaterdag geopend!
  • Home
  • Blogs
  • Goed nieuws! Voordeel Elektra is nu ook op zaterdag geopend!
Goed nieuws! Voordeel Elektra is nu ook op zaterdag geopend! Goed nieuws! Voordeel Elektra is nu ook op zaterdag geopend!

Nu ook op zaterdag geopend!

Snel verder met je klus? Dan ben je bij Voordeel Elektra aan het juiste adres (dat is trouwens Wegtersweg 14-8 in Hengelo, maar we verzenden ook gewoon naar jouw gewenste adres). 

Wij snappen dat de klus niet stil mag liggen omdat je niet de (juiste)materialen hebt. Ook weten wij (ook uit eigen ervaring) dat het op werkdagen lang niet altijd lukt om de bestellingen te doen.

Daarom hebben wij besloten om vanaf heden ook op zaterdag tussen 7:30 en 12:30 aanwezig te zijn bij ons magazijn & afhaallocatie in Hengelo (ov). Hierdoor hebben wij meer tijd om jouw bestellingen te verzenden én je kan dus ook gewoon zaterdag tot 12:30 uur bij ons in Hengelo terecht.

Professioneel & gratis advies (ook op zaterdag)

Onze deskundige medewerkers staan, ook op de zaterdag, klaar om je te helpen aan het juiste advies voor jouw klus of advies over de beste materialen hiervoor. Of je nu op zoek bent naar hoogwaardige kabels, verlichting, schakelmateriaal, of andere elektra materialen, wij hebben het ruim op voorraad en ook nog eens tegen de scherpste prijzen van het internet! 

Elektra producten afhalen in Hengelo

Onze website is 24/7 beschikbaar, zodat je op elk gewenst moment kan winkelen. Op werkdagen besteld voor 17:00 en in het weekend tot 12:30 uur? Dan verzenden wij jouw bestelling dezelfde dag nog. Kies je de optie 'afhalen in de winkel'? Dan kan je jouw producten snel en eenvoudig afhalen bij onze locatie in Hengelo tijdens onze openingstijden. 

Geopend op:

Maandag t/m vrijdag 7.30-17.00

Zaterdag 7.30-12.30

Elektra koop je bij Voordeel Elektra in Hengelo

Kom tijdens deze openingstijden gerust langs bij onze afhaallocatie/magazijn. Wij staan klaar om je te verwelkomen! We zetten met alle plezier een lekkere bak koffie voor je en maken graag kennis met je! Advies nodig? Onze specialisten delen graag al hun kennis over de elektra producten én geven je antwoord op jouw elektra vragen. Voor al jouw betrouwbare elektrische producten koop je bij Voordeel Elektra uit Hengelo.