hert

  0

  cart_pic

  0

  • Home
  • Blogs
  • Nieuw: nog ruimere openingstijden!
  • Home
  • Blogs
  • Nieuw: nog ruimere openingstijden!
  Nieuw: nog ruimere openingstijden! Nieuw: nog ruimere openingstijden!


  Nieuwe openingstijden: We zijn nu dagelijks geopend vanaf 7.30 en zelfs op zaterdag! 

  Bij Voordeel Elektra begrijpen we dat tijd een kostbaar goed is, en we willen jouw ervaring bij ons zo naadloos mogelijk maken. Daarom hebben we onze openingstijden aangepast om tegemoet te komen aan de drukke werkschema's van tegenwoordig. Vanaf nu bieden we ruime openingstijden voor het afhalen van bestellingen op afspraak, zowel doordeweeks als op zaterdag. We zijn toegewijd aan het bieden van het hoogste niveau van service en gemak voor onze klanten, en onze uitgebreide openingstijden zijn een reflectie van deze inzet. 


  De Waarde van Onze Uitgebreide Openingstijden 

  Waarom hebben we ervoor gekozen om onze openingstijden aan te passen? We willen ervoor zorgen dat je op je gemak kunt winkelen en jouw bestellingen kan afhalen wanneer het jou het beste uitkomt. Hier zijn enkele voordelen van onze nieuwe openingstijden: 

  Flexibiliteit: Onze vroege openingsuren bieden jou de mogelijkheid om 's ochtends vroeg langs te komen voordat je drukke dag begint. Dit is vooral handig voor degenen die graag bestellingen ophalen voordat je aan de dagelijkse verplichtingen begint. 

  Projectvoorbereiding: Als je elektra materialen, gereedschap of andere benodigdheden voor een project nodig hebt, kun je nu gemakkelijk jouw bestelling plaatsen en deze op afspraak afhalen. Dit bespaart je kostbare tijd en zorgt ervoor dat je alles bij de hand hebt om aan jouw project te beginnen. 

  Weekendtoegankelijkheid: We begrijpen dat velen van jullie doordeweeks druk zijn, en daarom bieden we ook op zaterdagochtend onze afhaalservice aan. Je kunt in alle rust online winkelen en je bestelling afhalen met persoonlijke aandacht van ons vriendelijke personeel. 

  Klantgerichtheid: Ons toegewijde team staat altijd voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste producten en om al jouw vragen te beantwoorden. We streven ernaar om jouw winkelervaring bij Voordeel Elektra zo aangenaam mogelijk te maken. 


  Hoe jij kan profiteren van onze uitgebreide openingstijden 

  Het gebruik van onze ruime openingstijden voor afhaalbestellingen is eenvoudig en handig. Je hoeft alleen maar een bestelling te plaatsen via onze webwinkel en vervolgens een afspraak te maken voor het afhalen. Hier is hoe het werkt: 

  • Bezoek onze webwinkel op elk gewenst moment en plaats jouw bestelling. 
  • Kies een geschikt tijdstip voor het afhalen van jouw bestelling tijdens onze ruime openingstijden. 
  • Kom op het afgesproken tijdstip langs bij onze locatie Aan de Wegtersweg in Hengelo om jouw bestelling op te halen. Onze medewerkers staat klaar om jou te assisteren en ervoor te zorgen dat je snel weer onderweg bent. 

  Als je specifieke vragen hebt over onze producten of als je hulp nodig hebt bij het plaatsen van jouw bestelling, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons deskundige personeel staat klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat jouw bestelproces soepel verloopt. 

  Bij Voordeel Elektra zijn we vastbesloten om jouw winkelervaring te verbeteren en jou de best mogelijke service te bieden. Onze ruime openingstijden voor afhaalbestellingen zijn slechts een van de manieren waarop we proberen aan jouw behoeften te voldoen. We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen op onze nieuwe uren en je te helpen bij het realiseren van jouw projecten! 

  Bedankt voor jouw voortdurende steun en vertrouwen in Voordeel Elektra. We staan klaar om jou van dienst te zijn op het moment dat het jou uitkomt binnen onze ruime openingstijden! 


  Maandag t/m donderdag: 07:30 – 17:00 uur 

  Vrijdag: 07:30 – 16:00 uur 

  Zaterdag: 07:30 – 12:30 uur

  Whatsapp