hert

  0

  cart_pic

  0

  Jung schakelmateriaal

  Ben je op zoek naar Jung schakelmateriaal? Dan zit je bij Voordeel Elektra goed. Wij hebben keuze uit een groot assortiment schakelmateriaal van Jung. Of je nu voor de Jung A en AS Range klassiekers gaat, of de tijdloze strakke vormgeving van Jung LS Range die in elk interieur past, wij hebben ze voor je in onze webwinkel. 

  Het merk biedt je een grote diversiteit van schakelmateriaal aan in hun collectie, die altijd zijn voorzien van de hoogste kwaliteit. Jung schakelmateriaal biedt de oplossing voor jouw klus of je nu op zoek bent naar inbouw of opbouw materiaal.


  Jung schakelmateriaal is gevestigd in Duitsland

  Jung schakelmateriaal werd opgericht in 1912 door Albrecht Jung. Het bedrijf is gevestigd in Duitsland en is al meer dan 100 jaar bekend in deze branche. 3 punten die hij belangrijk vond waar het merk voor moest staan zijn, vooruitgang, kwaliteit en design. En zijn nog steeds van toepassing in de huidige bedrijfsvoering. De toewijding om nieuwe ideeën te bedenken, voor een aantrekkelijker design, gemakkelijker in gebruik en een betere functionaliteit van techniek. 

  Met hun jarenlange ervaring hebben zij zich constant kunnen innoveren, door te werken met de materialen van de hoogste kwaliteit. Hierdoor bieden zij een breed assortiment van installatie en schakelmateriaal aan voor verschillende doeleinden. Behalve wandcontactdozen en de standaard schakelaar, hebben ze ook een groot aanbod aan verlichtingselementen en LED-dimmers.


  De voordelen van Jung schakelmateriaal

  Als je schakelmateriaal uitkiest, dan wil je voor kwaliteit en een lange levensduur gaan. Jung schakelmateriaal meet zich met de beste uit deze branche. Er zijn meerdere merken die schakelmateriaal aanbieden, maar waarom zou je nu voor Jung schakelmateriaal gaan, we noemen een paar voordelen op:

  • Voldoet aan alle veiligheidseisen
  • Hoge kwaliteit
  • Keuze uit een breed assortiment
  • Eerlijke prijs.

  • Voor al je schakelmateriaal ben je bij Voordeel Elektra welkom!

   Bij Voordeel Elektra koop je gemakkelijk en snel je installatie, schakel, en andere materialen online. Wij hebben een groot scala aan producten in onze webshop klaar staan, die jou kunnen helpen met die ene lastige of makkelijke klus. Voor de klusser die in de badkamer een nieuw wandcloset wil bevestigen of verlichting op de zolder wil gaan aanleggen, bij ons vind jij de juiste materialen.

   Heb je behoefte aan deskundig advies of vragen over een product, neem dan gerust contact met ons op.  Wij helpen je graag! Ons team bestaat uit vakkundige specialisten die jarenlange ervaring hebben in de elektrobranche. Zodat je verzekerd bent van een gepast advies.

  Whatsapp